Objave, označene z ‘windsurfing’

Karibi 10: Silver Sands – Wind & Kitesurfing

Danes je začelo zares pihat. Zares fajn pihat.

Zato moram dat gor še zadnjo objavo s Karibov, ker mi je sedaj na koncu le uspelo: windsurfanje in kitesurfanje na Silver Sands. Yeah!

Winsurfing

Winsurfing

Kitesurfing

Kitesurfing

Jutri zjutraj grem še odpeljat eno rundo wind, popoldne pa pakirava za domov 🙁

No, sej mal sem tut vesel, da se spet vidmo 🙂

Karibi 08: Barbados – Silver Sands

Komaj sem čakal, da prideva na Barbados. Da bom končno lahko uporabil trapez, ki sem ga tovoril celotno potovanje do tukaj.

No, včeraj sem doživel mrzel tuš, ko sem si sposodil opremo (so me k sreči prepričali, da sem vzel samo za 1 uro). Pogoji tule so daleč od tistih, na katere sem vajen doslej, prvič sem se srečal z velikimi valovi in močnim tokom. Veter je sicer dober in konstanten, ampak kaj, ko sem toliko namučim pri obratih in štartu, da mi že to pobere vso energijo.

Po 20 min v vodi sem moral ven, tako zadihan že dolgo nisem bil. In so me prepričali, da raje probam s kajtom. Tudi Manca je o tečaju razmišljala že prej, zato sem se kar hitro predal in sedaj imava 3 dnevni tečaj kitesurfanja, jutri bo druga lekcija.

Pogled na Silver Sands iz deAction beach shop

Pogled na Silver Sands iz deAction beach shop

Pogumno v vodo!

Pogumno v vodo! In 20 min kasneje prestrašeno nazaj ven …

Če bodo čez teden manjši valovi in morda malo manj vetra, si bom še probal sposodit windsurf opremo, pa bom poskusil dobiti malo več občutka.

Mimogrede, skoraj nihče tukaj ne windsurfa, več ali manj samo kajterji, največ 2 windsurfa v vodi (od tega je en Brian Talma). Will see 😀

Če ima kdo kakšen nasvet glede prvih korakov surfanja na takem spotu – bom vesel komentarja!

Oprema je, vremena še ni

Od danes naprej lahko grem tudi sam windsurfat. Nasmešek do ušes 😀

IMG_1892

IMG_1894

IMG_1889 IMG_1890

IMG_1891

Če smo iskreni bo tudi vreme, v Punat-u pravi windguru, da bo ta vikend precej pihalo. Ampak nimam še dolgega neoprena, bom raje počakal na kakšen bolj prijazen vikend, da bom lahko vozil s shortyjem 😛

Ni komentarjev | Objavljeno v ostalo | Povezava

Windsurfing v Egiptu

Še 8 ur, pa me Manca pelje na letališče, da spet odletim nekam. Tokrat v Egipt, na tečaj windsurfanja. Bom postregel s kakšnimi slikami, ko pridem nazaj.

Miha surfa

Miha – on me je lani poleti okužil s tem športom