DODANO: Kot kaže, ministrstvi zanikata, da bi bila v zvezi s to afero izdana kakšna kazen. Objavo trenutno puščam v izvirni obliki, upam pa da bo razjasnjeno, za kaj je v resnici šlo. Če je res šlo za lažno vest, potem bo pač druga stran utrpela posledice – začenši z Radiem Študent.

Ker smo seveda najhujši kriminalci; predvsem študentje in še kakšen mlajši zaposleni osebek, ki smo si do sedaj lahko prevoz za v Ljubljano in nazaj v rodno mesto našli na portalu prevoz.org. Zgodilo se je (pred kratkim) namreč, da se je inšpektor predstavljal kot študent, nato pa ob simboličnem povračilu stroškov za prevoz (bencin/dizel, vinjeta, gume, registracija, samo prevozno sredstvo, redni in izredni servisi pri avtomehaniku) v imenu roke pravice oglobil voznika. Več si lahko tako ali tako preberete na strani sami.

Vesel sem, da je dogodek tako hitro prejel kritiko vseh večjih medijskih hiš, portalov, blogov in širše javnosti. Da se ve, kdo je tu kriminalec in kdo oškodovani. Da si ne bi še kdaj kakšen študent omislil takole opehariti naše ljube domovine in se izogniti plačilu vseh dajatev, ki nam jih narekuje najvišji. Naj se čuti bridka šiba po hrbtu malega človeka!

Sicer nisem človek, ki bi z veseljem spremlja vse burke, ki se odvijajo vse pogosteje v naši državi in komentiral takšna dogajanja. Ampak včasih pa vsakomur prekipi. Zatorej le pogumno v nedeljo na volitve!

Nič več hitrega in za vse ugodnega prevoza do študija, spet bomo morali nazaj na počasen vlak ...